Politika privatnosti

montaza bojlera

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti pre nego što koristite naš sajt ili naše usluge. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovom politikom privatnosti ili vašim podacima, možete nas kontaktirati na sledeće načine:

Email: info@bojlerinovisad.rs

Telefon: 062/497-000

Mi smo Bojleri Novi Sad, tim profesionalnih i iskusnih servisera bojlera koji vam pružaju najbolju uslugu u gradu. Poštujemo vašu privatnost i štitimo vaše podatke u skladu sa važećim zakonima i propisima. Ova politika privatnosti objašnjava koje podatke prikupljamo od vas kada posećujete naš sajt.

Prikupljamo različite vrste podataka od vas u zavisnosti od toga kako koristite naš sajt ili naše usluge. Neke od tih podataka su lične prirode, što znači da se mogu koristiti za identifikaciju ili kontaktiranje vas, dok su neki podaci neosobni, što znači da se ne mogu povezati sa vama kao pojedincem.

Kada popunjavate kontakt formu na našem sajtu ili nas kontaktirate putem emaila ili telefona, mi prikupljamo vaše ime, email, telefon i adresu kako bismo vam pružili tu uslugu i komunicirali sa vama. Kada posećujete naš sajt, mi prikupljamo vašu lokaciju, vrstu i model uređaja, vrstu i verziju pregledača, operativni sistem, IP adresu, datum i vreme posete, stranice koje posećujete i kolačiće pomoću analitičkih alata kao što je Google Analytics

Kada pristajete na korišćenje kolačića na našem sajtu, mi prikupljamo i čuvamo male tekstualne datoteke na vašem uređaju koje sadrže informacije o vašim preferencijama i aktivnostima na našem sajtu. Ovi podaci nam pomažu da vam pružimo bolje i brže usluge, kao i da vam prikažemo relevantne oglase ili ponude.

Kada nam date svoje lične podatke putem kontakt forme, emaila ili telefona radi korišćenja naše usluge servisa bojlera, mi koristimo te podatke da bismo vam pružili tu uslugu i komunicirali sa vama. Ovi podaci nam isključivo služe da bi vam ponudili najbolje iskustvo, specijalne ponude ili vas obavestili o promocijama. Vaše podatke ne delimo sa trećim licima.