Zamena grejača na bojleru

Grejač bojlera je prestao da radi a tebi se čini da je i tvoj ceo život stao. Neophodnost tople vode dostigla je maksimum, baš kao i tvoje nestrpljenje. Ne brini, zamena grejača na bojleru je za nas lak i brz posao. Sve što treba je da nas pozoveš.
zamena grejača na bojleru novi sad

Zamena grejača na bojleru

Grejač bojlera je prestao da radi a tebi se čini da je i tvoj ceo život stao. Neophodnost tople vode dostigla je maksimum, baš kao i tvoje nestrpljenje. Ne brini, zamena grejača na bojleru je za nas lak i brz posao. Sve što treba je da nas pozoveš.

bojleri novi sad

Hvala majstoru na brzom dolasku i uklanjanju kvara, mi opet možemo da se tuširamo, jeeee!

Petar Petrović

Zamena grejača na bojleru Novi Sad

Ako tvoj bojler iznenada prestane sa radom, to će biti iskustvo koje će ti zaista svakodnevni život staviti na neprijatnu pauzu. Postoji više simptoma koji ukazuju na kvar grejača a jedan od najočitijih problema je da jednostavno nemaš dovoljno ili nemaš uopšte tople vode. 

vo je najčešći slučaj u bojlerima koji su u upotrebi tokom više godina. Za one starije od deceniju, to je situacija koju možeš očekivati svakog minuta.

Preduhitri ga i reši situaciju na vreme.

Zamena grejača na bojleru cena

Verovatno se pitaš koliko košta zamena grejača na bojleru i to je potpuno ispravno. Ono što bi trebalo da imaš u vidu je to da cena može da varira u odnosu na različite faktore.

Model, tip ili veličina bojlera – različitosti u proizvodnji, zapremini ili bilo čemu drugom, utiču i na cenu zamene grejača. Neki zamenski delovi su skuplji u odnosu na druge jer su i sami bojleri različitog cenovnog ranga.

Kvalitet rada – razumemo potrebu da se negde nađe jeftinija usluga i povoljnija cena popravki bojlera. Ono što ne razumemo i ne prihvatamo je da je to umanjenje na osnovu kvaliteta rada. U tom slučaju, plaćanje niske cene neće biti nimalo povoljno.

Kod nas nema skrivenih troškova, jasno ćeš znati zašto je cena tolika kao i koliko koštaju delovi i rad. Takođe nema kompromisa po pitanju kvaliteta izvedenih radova!

Da li je moguća popravka grejača

Današnji grejači proizvedeni su tako da zahtevaju malo ili nimalo održavanja. Osim što svakako preporučujemo redovan servis i čišćenje kamenca koji je najčešći uzročnik kvara na grejaču, malo toga se može uraditi kada mu dođe vreme za zamenu.

Da li ste sigurni da je grejač bojlera u kvaru?

Ponekad korisnici čim primete da bojler ne greje vodu posumnjaju na kvar grejača. U nekim slučajevima ovo može biti i pogrešno a problem se može kriti i u drugim stvarima. Termostat, ventili, električne instalacije u njemu i van njega i generalno problemi sa strujom mogu prouzrokovati prestanak rada bojlera.

Bojler nije igračka već opasan i kompleksan električni uređaj!

Kakav god problem da iskusiš sa svojim bojlerom, savet je da ga isključiš i pozoveš broj 062/ 497- 000 i ne diraš ništa dok ne stignemo. U roku od 30 minuta smo na tvojoj adresi.

bojleri novi sad

Majstor za bojler HITNO

Primećuješ curenje ili bojler više ne radi onako kako je radio do sada? 

Treba ti zamena grejača ili termostata? Neophodna ti je brza i hitna popravka, montaža ili demontaža bojlera?

Imamo dobre vesti za tebe čak i u hitnim i naizgled bezizlaznim situacijama.

Svi problemi sa bojlerom rešivi su u kratkom roku, svih 24 časa u nedelji, čak i vikendom i praznicima. Sve što treba je da pozoveš iskusan tim profesionalnih i mobilnih majstora.

Zamena grejača je samo jedna u nizu naših usluga, pogledaj kompletnu ponudu:

Baš kao što je automobilu potreban redovan servis, takav tretman bi trebao da ima i tvoj bojler.

Dugoročno, servisiranje je način da izbegneš troškove ali i znatno produžiš životni vek samom bojleru. Takođe, uz redovno održavanje i čišćenje, zamena grejača na bojleru neće biti tako česta pojava.

Detaljno i redovno pregledanje uređaja je način da na vreme identifikuješ sve moguće probleme koji mogu biti skupi i komplikovani za popravku.

Redovan servis prepusti nama, jer preko 10 godina iskustva, više stotina projekata i hiljadu zadovoljnih korisnika stoji iza naših majstora.

Zakaži svoj redovan servis.

Kontaktirajte nas

Stojimo vam na raspolaganju, pošaljite email ili nas nazovite ukoliko je u pitanju hitna intervencija.