Montaža i demontaža bojlera

Usluge montaže i demontaže bojlera po najpovoljnim cenama. Vršimo popravke, servis, čišćenje kamenca, zamenu termostata, grejača, kao i brinox creva. Kompletan posao oko bojlera možeš nam prepustiti bez brige.
zamena termostata na bojleru

Montaža i demontaža bojlera

Usluge montaže i demontaže bojlera po najpovoljnim cenama. Vršimo popravke, servis, čišćenje kamenca, zamenu termostata, grejača, kao i brinox creva. Kompletan posao oko bojlera možeš nam prepustiti bez brige.

bojleri novi sad

Hvala majstoru na brzom dolasku i uklanjanju kvara, mi opet možemo da se tuširamo, jeeee!

Petar Petrović

Montaža bojlera Novi Sad

Treba ti montaža novog bojlera a ne znaš kome da se obratiš? Saznaj zašto si upravo sada na pravoj adresi.

Montaža bojlera nije posao koji treba uzimati olako niti angažovati bilo koga. Osim njegovog postavljanja tako da je sigurno i bezbedno pričvršćen na zid, postoji još dosta tehničkih procedura koje se moraju ispoštovati!

MAKSIMALNA BEZBEDNOST I ZAŠTITA

Neispravnost bojlera i njegovo nestručno povezivanje je opasno. Sprečite bilo kakve rizike koji uključuju neadekvatno povezane instalacije, nesigurnu montažu na zid ili njegovu buduću neefikasnost u radu. Ne dozvolite da se obična montaža bojlera pretvori u potencijalnu opasnost po život!

Šta nudimo i šta nas izdvaja od konkurencije

bojleri novi sad

Hitne službe i mobilni timovi

Razumemo da se problemi često javljaju van uobičajenog vremena ili najčešće u nevreme. Zato smo organizovali potpuno mobilni tim majstora koji u proseku za pola sata od poziva stiže na tvoju adresu i rešava problem. 

bojleri novi sad

Kvalitetan rad bez kompromisa

Konstantno unapređujemo znanje i ulažemo u specijalne obuke svakog majstora ponaosob. Tehnologija i teehnika se razvijaju konstantno, ali mi je ne pratimo već prestižemo sa viskokvalitetnim alatima, stručnošću i vrhunskom uslugom.

bojleri novi sad

100% isplativi radovi

Pored montaže i demontaže bojlera, pružamo i usluge održavanja, popravki i redovnog servisa. Preventivni radovi i radovi na održavanju, su oni koji se dugoročno isplate, jer vam štede na različitim mogućim troškovima – od računa za struju do kupovine novih delova ili čak bojlera.

kontakt majstor za bojler

Radimo 24/7

Posvećeni smo kvalitetu i efikasnosti ali i ulažemo napore da budemo najbolji u regionu. Imati bojler koji curi ili ne radi može biti ogroman problem, tako da smo dostupni 24 sata, 7 dana u nedelji da bismo se pobrinuli za sve hitne intervencije.

Ćišćenje kamenca u bojleru cena novi sad

Demontaža bojlera Novi Sad

Demontaža bojlera je potrebna u više slučajeva. Bilo da poseduješ star, neispravan ili bojler koji više ne zadovoljava tvoje potrebe u količini tople vode, potreban je neko da ga bezbedno i lako skine i demontira.

Tradicionalni bojleri su obično glomazni i teški i zahtevaju snagu. Takođe, ako su u upotrebi više godina, u njima postoji sloj kamenca koji ih dodatno čini još težim.

Demontaža bojlera nije posao koji može da se obavi po principu „uradi sam“. Kako zbog velikih dimenzija i težine, tako i zbog električnih instalacija na koje je povezan.

Kada je vreme za demontažu starog bojlera i montiranje novog?

Starost bojlera

U zavisnosti od načina izrade i samog kvaliteta bojlera, umnogome će zavisiti i njegov životni vek. Međutim, ako je tvoj bojler star preko 10 godina, svakako je vreme da razmisliš o kupovini novog i demontaži postojećeg. Bojler koji je dugo u upotrebi je u većem riziku od sve češćih kvarova ali i prestanaka svog rada u potpunosti. 

Veći računi i manje tople vode

Ako želiš da smanjiš mjesečne račune za električnu energiju, zamena bojlera može biti dobar način da to i ostvariš. Novi bojleri su unapređeni, energetski efikasniji ali i mnogo tanji i estetski lepši. Mi smo tu čak i da damo predlog i savet oko kupovine onog najboljeg za tebe. Sve što treba je da pozoveš.

Usluga montaže i demontaže bojelra, samo je jedna u nizu naših usluga, pogledaj kompletnu ponudu:

Kontaktirajte nas

Stojimo vam na raspolaganju, pošaljite email ili nas nazovite ukoliko je u pitanju hitna intervencija.