Zamena brinox creva na bojleru

Zamena brinox creva na bojleru po najpovoljnim cenama. Vršimo popravke, servis, čišćenje kamenca, zamenu termostata, grejača, montaže i demontaže bojlera. Pozovi svog majstora odmah i u roku od 30 minuta rešavamo bilo kakav kvar koji te muči.
Zamena brinox cevi novi sad

Zamena brinox cevi na bojleru

Zamena brinox creva na bojleru po najpovoljnim cenama. Vršimo popravke, servis, čišćenje kamenca, zamenu termostata, grejača, montaže i demontaže bojlera. Pozovi svog majstora odmah i u roku od 30 minuta rešavamo bilo kakav kvar koji te muči.

bojleri novi sad

Hvala majstoru na brzom dolasku i uklanjanju kvara, mi opet možemo da se tuširamo, jeeee!

Petar Petrović

Hitna zamena creva na bojleru!

Creva na bojleru su pukla i iz njih teče voda! Ovo može biti zastrašujuća stvar i možeš panično reagovati pogotovo ako se kvar desi noću ili u nevreme. Bez brige! Naš mobilni tim nije samo sastavljen od najboljih i najposvećenijih majstora. Pored kvaliteta, odlikuje nas i izuzetna ažurnost i brzina.

30 minuta je prosečno vreme koje protekne od poziva do dolaska na adresu. Dostupni smo 24 časa, 7 dana u nedelji, vikendima i praznicima, kako bi ti u svakom momentu bili na raspolaganju.

Zamena brinox creva bojlera

Teško je zamsiliti život u kom nemamo pristup toploj vodi u svakom momentu. To shvatamo tek onda kada se bojler pokvari. Zamena brinox creva bojlera ne spada u popravku klasičnih kvarova na bojleru ali činjenica je da ga ovi delovi mogu onesposobiti na neko izvesno vreme.

Kada je zamena brinox creva neophodna

Neispravna brinox creva

Curenje, rđava, deformisana, stara, napuknuta ili kompletno pukla brinox creva, siguran su znak da je potrebno zameniti ih.

bojleri novi sad

Ispravna ali nekvalitetna brinox creva

Ono što je karakteristično da su u masovnoj prodaji dostupna uglavnom nekvalitetna creva za bojler. Iako na prvi pogled deluju ispravno ona mogu biti potencijalni okidač za prave katastrofe u kući.

bojleri novi sad

Montaža i demontaža bojlera

Brinox creva su vitalan deo u sistemu tople vode. Bilo da montiraš nov ili skidaš postojeći bojler, biće ti potrebna i zamena brinox creva.

Želiš da se zaštitiš od poplave ili izbegneš situacije u kojima nemaš tople vode u svom domu? Za nas je zamena brinox creva na bojleru rutinska stvar a za tebe može biti jako značajan posao. Pozovi odmah.  

Majstor za bojler Novi Sad

Bojler curi na crevu?

Stari ili bojler koji je već duže vreme u upotrebi može procureti iz više razloga. Jedan od razloga su i brinox creva i njihova istrošenost. Čak i ako su creva još uvek funkcionalna, ako nisu visokog kvaliteta, to može predstavljati rizik po tvoj dom. Ukoliko primetiš da bojler curi na crevu, potrebno je da nas pozoveš i ne budeš sam svoj majstor.

Pažnja!

Ukoliko zamenu brinox creva na bojleru radi neko nestručan, može doći do povreda, većih kvarova ali i uzaludnog rada. Uzrok curenja može biti različit i može samo delovati da je na crevu.

Zašto bojler curi?

Curenje bojlera može ukazivati na problem sa ventilima koji regulišu protok ali i onim sigurnosnim. Nakupljanje kamanca, kvarovi termostata i fizička oštećenja unutar i na samom bojleru takođe dovode do curenja. Kakav god problem da iskusiš, vrlo je važno da ne pokušavaš ništa samostalno ili uz pomoć nekog ko je nestručan.

Popravka bojlera ili kupovina novog

Zamena brinox creva na bojleru, termostata i grejača i čišćenje od kamenca su najčešće intervencije. Ukoliko poseduješ bojler koji je već godinama u upotrebi, vreme je da razmisliš o kupovini novog.

Popravka starih bojlera obično nije dobra investicija jer su kvarovi sve učestaliji a njegov kraj sve bliže. Novi bojleri su i energerski efikasniji, tako da ćeš kupovinom novog uštedeti i na računima za struju.

Moderan dizajn, bolja izolacija, napredniji grejači i kvalitetniji materijali korišćeni u izradi samo su neke prednosti novog bojlera. Ukoliko razmišljaš da zameniš svoj stari bojler, znaj da se naše usluge ne odnose samo na popravke, već i na montažu i demontažu.

Deluj preventivno i produži bojleru vek trajanja

Redovan servis bojlera ključan je za sigurnost i pouzdanost tvog uređaja. Naši majstori uvek vrše detaljan pregled pri redovnom servisu. Ovim želimo biti sigurni da sve funkcioniše ispravno i bezbedno, čak i kada napustimo objekat i završimo sa poslom.

Zamena brinox cevi je samo jedna u nizu naših usluga, pogledaj kompletnu ponudu:

Kontaktirajte nas

Stojimo vam na raspolaganju, pošaljite email ili nas nazovite ukoliko je u pitanju hitna intervencija.