Zamena termostata na bojleru

Kvalitetne i brze usluge popravke bojlera. Rešavamo sve vrste kvarova, vršimo montažu i demontažu, obavljamo redovan servis. Ako ti je potrebna zamena termostata na bojleru, grejača, brinox cevi ili samo čišćenje kamenca, sve što treba je da pozoveš. Dostupni smo 24 časa, svih 7 dana u nedelji!
Zamena termostata na bojleru novi sad

Zamena termostata na bojleru

Kvalitetne i brze usluge popravke bojlera. Rešavamo sve vrste kvarova, vršimo montažu i demontažu, obavljamo redovan servis. Ako ti je potrebna zamena termostata na bojleru, grejača, brinox cevi ili samo čišćenje kamenca, sve što treba je da pozoveš. Dostupni smo 24 časa, svih 7 dana u nedelji!

bojleri novi sad

Hvala majstoru na brzom dolasku i uklanjanju kvara, mi opet možemo da se tuširamo, jeeee!

Petar Petrović

Pokvaren termostat bojlera

Jedan od najčešćih uzročnika toga što tvoj bojler ne greje vodu je upravo kvar na termostatu. Iako je internet prepun tutorijala o samostalnoj zameni ovog dela, naš savet je da to nikako ne radi neko nestručan. Zamena termostata na bojleru može biti rizičan posao, ukoliko se ne izvodi na pravilan način ili ukoliko se koriste neadekvatni alati.

Kako zameniti termostat na bojleru

Verovatno ti je poznato da je bojler uređaj koji je najčešće punio crne hronike. Svi ovi incidenti su uglavnom bili posledica njegove nepravilno postavljene instalacije i neispravnosti.

Ako se i dalje pitaš kako samostalno zameniti termostat na bojleru, potrebno je da znaš da svaki kvar može biti potencijalno opasan. Kratak spoj, pregorevanje ostalih delova bojlera i rizik od strujnog udara, su samo deo situacija sa kojima ne treba da se sretneš.

Pre nego što poželiš ili pokušaš da samostalno zameniš termostat na bojleru, razmisli o tome da možda rizikuješ svoj život. Donesi pravu odluku i pozovi profesionalnog majstora koji će kvar rešiti na bezbedan i kvalitetan način.

Angažujte profesionalca – Majstor za bojler Novi Sad

Čemu služi termostat bojlera

Termostat je električni uređaj u bojleru koji služi za zaštitu vode od pregrevanja. Bez njega, grejač bi radio konstantno pa bi voda u bojleru ključala sve dok para i pritisak ne bi doveli do njegove eksplozije.

Osim što se smatra sigurnosnim delom, termostat je bitan i u uštedi novca za električnu energiju. Praktično podešavanje termostata na željenu količinu tople vode je idealan način da se rasporede troškovi grejanja vode prema ličnim potrebama.

Kako funkcioniše termostat u bojleru

Kao što smo rekli, termostat u bojleri služi za regulisanje temperature vode. Kada voda u bojleru dostigne zadatu temperaturu, termostat automatski isključuje napajanje grejača. Ako se temperatura vode smanji zbog potrošnje ili prirodnog hlađenja, termostat će ponovo pokrenuti proces grejanja.

Kako da znaš da li je termostat bojlera pokvaren

Najčešći simptom pokvarenog termostata je hladna voda iz slavine, odnosno kada bojler prestane da greje vodu. Ukoliko bojler ne greje i na njemu ne radi, odnosno ne svetli lampica, to je obično siguran znak da je termostat pregoreo. Takođe, previše topla voda, stalno uljučivanje ili isključivanje i čudni i učestali zvukovi u samom bojleru, mogu ukazivati na probleme sa termostatom.

Međutim, hladna voda ne mora biti uvek zbog termostata. Problem može biti i u puknutim cevima, neispravnoj električnoj instalaciji ili grejaču, a sve ovo ne možeš sa sigurnošću znati dok neko stručan ne dijagnostikuje pravi kvar. Ukoliko ti je potrebna bilo kakva pomoć oko bojlera, pozovi nas.

bojleri novi sad
bojleri novi sad zamena termostata

Hitna popravka termostata na bojleru

Mi smo stručnjaci za sve moguće kvarove na bojleru pa tako i za popravku termostata. Bez obzira koju marku, tip, model ili velčinu bojlera poseduješ, mi sa sigurnošću znamo da smo se sa istim već susretali kroz rad. Iskustvo, profesionalnost, brza i hitna usluga su ono što nas izdvaja od drugih.

bojleri novi sad

Majstor za bojler HITNO

Ako ti je potrebna i hitna popravka bojlera, tu smo da dijagnostikujemo problem i rešimo ga u toku istog dana ili istog sata!

Naše usluge obuhvataju sve vezano za bojlere, od demontaže starog, montaže novog, zamene grejača i brinox cevi, čišćenja kamenca i redovnog servisa.

Na raspolaganju smo za sve hitne intervencije, kad god da ti zatrebaju. Sa kojim god problemom sa bojlerom da se suočiš a koji hitno moraš da rešiš, očekuj nas u roku od 30 minuta nakon poziva.

Pozovi svoj mobilni tim majstora odmah i uživaj u toploj vodi što pre!

Zamena termostata je samo jedna u nizu naših usluga, pogledaj kompletnu ponudu:

Kontaktirajte nas

Stojimo vam na raspolaganju, pošaljite email ili nas nazovite ukoliko je u pitanju hitna intervencija.